Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hannen autoverkoop logo header

Telefoon:  06 - 284 572 34       

Over Hannen Autoverkoop

Hannen Autoverkoop, een vertrouwd adres waar Chiel Hannen zijn klanten kent en zijn klanten hem kennen. Van jongs af aan is Chiel al met auto’s bezig, van sleutelen tot herstellen. In 2013 heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt. Voor hem is elke dag een uitdaging om nòg beter te worden in het uitoefenen van zijn vak.

Jonge occasions tegen scherpe prijzen

Hannen Autoverkoop is een universeel autobedrijf, waar u als klant voor elk merk terecht kunt en op een professionele manier wordt geholpen. Klantvriendelijkheid, kwaliteit, eerlijk advies en gastvrijheid staan bij ons voorop. Ons aanbod bestaat veelal uit jonge occasions, welke aangeboden worden tegen zeer scherpen prijzen. Veel van deze occasions zijn afkomstig van de eerste eigenaar en zijn dealer onderhouden.

Inruilen van uw auto is bij ons geen enkel probleem, wij zullen u altijd een concurrerend bod doen. Onze occasions worden afgeleverd na een uitgebreide inspectie en met een APK-keuring. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare auto.

Zoekservice

Mocht u een auto of merk op het oog hebben en staat deze niet tussen ons aanbod, helpen wij u ook graag. U geeft ons uw wensen door en wij gaan voor u opzoek, zodat u snel de weg op kunt in een veilige en betrouwbare auto.

 

Bekijk onze occasions